Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordredetaljer
Minervas digitale månedsabonnement
1,-første to uker,så 99,-/måned NB! Autofornyes

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Alle abonnement selges av Mediehuset Minerva AS, Akersgata 20, 0158 Oslo. Org.nr. 918 136 533

Abonnementet forskuddsbetales og løper til det sies opp av abonnenten. Ved prisendringer i betalingsperioden vil dato for abonnementsfornyelse bli justert tilsvarende. Ved kjøp gis tilgang til Minerva på nett umiddelbart.

Ved tegning av Minervas årsabonnement med tidsskrift vil du motta første tidsskrift i opplag etter dato for tegnet abonnement.

Gjennom å tegne på abonnement på Minerva samtykker samtidig til at Minerva eller våre partnere kan ta kontakt med deg vedrørende aktuelle tilbud eller annen relevant informasjon knyttet til våre tjenester.

Etter endt periode vil mottaker av gaveabonnement få tilbud om å fortsette abonnementet.

Faktura må betales innen forfallsdato for å unngå stans i leveringen. Månedlig kredittkorttrekk gjennomføres innbetalingen automatisk. For levering til utlandet kommer et tillegg for porto.

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er lagret på en sikker måte og vil ikke overgis eller selges til andre parter.

Minerva er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres på nettsiden i samarbeid med våre partnere Infosoft AS og Payex. Kortnummer og personlig informasjon er beskyttet og formidles ikke til tredjepart.

Oppsigelse av abonnement kan gjøres på nett via Min Side eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter.

Du har angrerett på kjøp av abonnement i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Du har rett til å gå fra avtalen ved å sende inn en melding til Minerva innen 14 dager etter at abonnementsbestillingen er mottatt. Dette må gjøres skriftlig

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Kundeservice på epost minerva@info-sys.no eller telefon +47 22535334

Lukk